INFORMATII GENERALE DESPRE RETUR

1. Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

2. Produsele cumparate din kether.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

3. Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

4. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat, dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat rapid.

5. kether.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului.

6. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN.

7. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

8.  Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfăcut, respectiv sigilat.

9.Produsele livrate avariat, cu defect de fabricatie, livrate gresit. Se vor schima sau returna.

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

1. Ca sa returnezi produsele, completează Formularul de retur - CLIC AICI

2. Daca vrei sa returnezi mai multe bucati din acelasi produs este suficient sa completezi un singur formular de retur. Daca vrei sa returnezi mai multe produse, diferite, completeaza cate un formular pentru fiecare dintre acestea.

3. Sau poti trimite coletul direct la una din adresele de mai jos:

Adresa de retur:

KETHER ONLINE SRL

Adresa: Aleea POSTAVARUL  2, Bl E2, Sc 1, Et 10,  Ap 44, Bucuresti

Telefon: 0790.999.997 

Vrei să anulezi o comandă?

Poți anula o comandă în maximum 5 ore de la confirmarea acesteia (opțiunea de anulare este disponibilă în secțiunea COMENZILE MELE, accesând comanda dorită). Departamentul de Serviciu Clienți are, de asemenea, posibilitatea de a anula o comandă doar în primele 15 minute.

CONTACT:

Dacă aveți orice fel de întrebări cu privire la retragerea din contract, fără a prezenta vreun motiv, contactați-ne la adresa de e-mail OFFICE@KETHER.RO sau la numărul de telefon 0790.999.997